„U” Cluj, săgeți la adresa conducerii CFR, mesaj pentru fanii „U”: „Astăzi s-ar putea să fiți provocați, în speranța că veți face un pas greșit”


Este o atmosferă tensionată înaintea duelului dintre cele două rivale din Cluj: Universitatea Cluj și CFR, iar conducerea Universității Cluj îndeamnă fanii să nu răspundă provocărilor din această seară. 

Derby-ul Clujului e sold out! CFR Cluj a anunțat în seara de marți că toate biletele pentru meciul cu Universitatea au fost vândute, lucru care a stârnit polemici în rândul fanilor alb-negri, care zic că au fost împiedicați să cumpere bilete. Spiritele s-au încins și mai mult după ce oficialii CFR Cluj au anunțat marți că suporterii U Cluj nu au voie în stadion cu fulare sau șepci cu însemnele Universității Cluj, cu excepția galeriei Universității Cluj care se va afla în peluza 1. Partida CFR Cluj - U Cluj este programată joi, de la 19:45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu".

„FC Universitatea Cluj le mulțumește fanilor care au făcut eforturi pentru a intra în posesia unui bilet și se vor afla, în această seară, pe stadionul din Gruia. Vom fi din nou mulți și îi vom susține pe băieți până la final.

Știm că nu toți veți putea să susțineți echipa din stadion, însă, indiferent unde vă veți afla deseară, sprijinul vostru este important!

S-a încercat, în ultimele zile, crearea artificială a unui conflict și inducerea forțată a unei stări de tensiune în rândul suporterilor noștri. Toată lumea știe de ce: Cluj-Napoca înseamnă doar "U", ați demonstrat-o deja de nenumărate ori.

Astăzi s-ar putea să fiți provocați, în speranța că veți face un pas greșit, iar acest lucru să fie folosit apoi împotriva voastră și a clubului.

Facem apel către toți fanii ”U” Cluj care vor fi prezență astăzi în stadion, fie că vor sta în peluza oaspeților, în tribuna 1 sau 2, în zona VIP sau loje, să nu răspundă sub nici o formă provocărilor.

Suntem mulți, suntem uniți, iubim culorile alb-negru și vocala U, nu avem de demonstrat nimic, nimănui.

Derby-ul trebuie să se încheie fără conflicte, fără incidente și fără violențe, indiferent cine, cum și de câte ori ne vor provoca. Iar atunci vom ieși din nou cu fruntea sus și ne vom continua cu onoare drumul”, transmite FC Universitatea Cluj.

Comentarii Facebook