U Cluj înainte de meciul cu CFR Cluj: ”S-a încercat crearea artificială a unui conflict și inducerea forțată a unei stări de tensiune”


FC Universitatea Cluj le mulțumește fanilor care și-au cumpărat bilete la meciul cu CFR Cluj, de pe stadionul din Gruia. ”Vom fi din nou mulți și îi vom susține pe băieți până la final”, spun oficialii U Cluj.

S-a încercat, în ultimele zile, crearea artificială a unui conflict și inducerea forțată a unei stări de tensiune în rândul suporterilor noștri. Toată lumea știe de ce: Cluj-Napoca înseamnă doar "U", ați demonstrat-o deja de nenumărate ori.

Astăzi s-ar putea să fiți provocați, în speranța că veți face un pas greșit, iar acest lucru să fie folosit împotriva voastră și a clubului”, mai precizează oficialii.

Suporterii sunt îndemnați să nu răspundă provocărilor. 

Facem un apel către toți fanii ”U” Cluj care vor fi prezenți astăzi pe stadion, fie că vor sta în peluza oaspeților, la tribuna 1 sau 2, în zona VIP sau în loje, să nu răspundă sub nicio formă provocărilor

Suntem mulți, suntem uniți, iubim culorile alb-negru și vocal U, nu avem de demonstrat nimic, nimănui!

Derby-ul trebuie să se încheie fără conflicte, fără incidente și fără violențe, indiferent cine, cum și de câte ori ne vor provoca. Iar atunci vom ieși din nou cu fruntea sus și ne vom continua cu onoare drumul”.

Comentarii Facebook