Rezumat Video de la meciul cu final de infarct castigat de U Cluj la Ramnicu Valcea


Universitatea Cluj s-a impus in meciul jucat la Valcea cu echipa locala. Clujenii au castigat cu 4 - 2, iar golurile victoriei au fost inscrise in ultimele minute.

Partida a inceput cu Universitatea Cluj in atac si in minutul 8 Reinaldo a sutat de la 25 de metri si mingea s-a lovit de bara transversala. Cateva minute mai tarziu clujenii ajung din nou in careul celor de la Valcea, dar Machado rateaza pasa lui Radu Danciu si totodata deschiderea scorului. 

Jocul este deschis si ambele echipe incearca sa deschida scorul, dar la pauza se intra cu tabela de marcaj nemodificata.

Repriza secunda ii prinde pe valceni in atac si in minutul 48 Dobre ii paseaza lui Lucian Parvu care inscrie cu un sut plasat. In minutul 60, Parvu are din nou o sansa de a inscrie, dar mingea trece peste poarta.

Cristi Dulca l-a schimbat pe Machado cu Lecic, dar CSM Ramnicu Valcea preseaza in cotninuare in atac. In minutul 75, clujenii sparg gheata prin Lecic care ii fura mingea portarului Adrian Rusandru si inscrie in poarta goala.

Patru minute mai tarziu, Marius Curtuius aduce pe CSM Ramnicu Valcea in avantaj cu un sut plasat. Dupa numai un minut clujenii obtin un penalty si Diaconescu este eliminat dupa ce il impinge pe arbitru.

Universitatea Cluj egaleaza prin golul reusit de Lemnaru, care a executat perfect lovitura de la 11 metri.

Pe finalul partidei, "studentii" reusesc desprinderea. In minutul 89 Lecic il fenteaza pe portar si marcheaza in poarta goala. Meciul este transat in minutul 91, cand "U" Cluj mai primeste un penalty dupa un fault la Popa si Lemnaru stabileste scorul final, 4 - 2 pentru Universitatea Cluj.

Cele doua echipe:

CSM Ramnicu Valcea: Adrian Rusandru - Petre Goge, Ciprian Dinu, Mihai Diaconescu, Serban Moraru - Iosif Melcea, Adrian Dandea, Sergiu Popescu, Marius Curtuius - Razvan Dobre, Lucian Parvu

Universitatea Cluj: Florin Matache - Bogdan Ungurusan, Mateo Bonatti, Zsolt Szilagyi, Nicolae Musat - Reinaldo da Silva - Radu Danciu, Andrei Voican, Noe Acosta - Gabriel Machado, Valentin Lemnaru

Comentarii Facebook