U Cluj nu mai este primită pe Cluj Arena din cauza DATORIILOR URIAȘE

 

Universitatea Cluj nu mai este primită să joace pe Cluj Arena din cauza datoriilor uriașe la societatea care administrează stadionul de cinci stele al orașului.

 

U Cluj nu a mai plătit chiria din luna martie, iar datoriile adunate se ridică la 110.000 de euro. 

 

Consiliul de Administrație al Cluj Arena s-a constituit zilele trecute și a analizat situația, dar decizia rezilierii contractului cu U Cluj a fost amânată până după meciul cu CFR Cluj pentru a nu agita și mai mult spiritele. 

 

Cei 110.000 de euro reprezintă închirierea stadionului pentru meciurile oficiale și antrenamentele prealabile în returul campionatului 2011-2012, dar și în turul ediției 2012 - 2013. ”În lipsa acestor plăți, am fost nevoiți ca societate să completăm sumele lipsă pentru plata utilităților din propriul buget. S-a ajuns la o datorie foarte mare și riscăm să fim trași la răspundere legal dacă mai închidem ochii la această situație”, a declarat un reprezentant al CA al Cluj Arena. 

 

Lordul U Cluj, Remus Câmpeanu, i-a acuzat dur pe Walter și Mărginean - VIDEO

 

U Cluj ar mai trebui să joace în acest tur de campionat un meci pe Cluj Arena, cu Pandurii Târgu Jiu, dar partide este în mare pericol.

 

Echipa este în colaps financiar, iar jucătorii și angajații clubului au anunțat că nu se vor mai prezenta la antrenamente și la locul de muncă.

 

Cont BANCAR în care suporterii U Cluj pot dona bani pentru echipă

Comentarii Facebook