Lordul U Cluj, Remus Câmpeanu, i-a acuzat dur pe Walter și Mărginean - VIDEO

 

Legenda U Cluj, Remus Câmpeanu, a vorbit în termeni duri la adresa lui Florian Walter și Ioan Mărginean, spunând că cei doi s-au purtat execrabil cu jucătorii și zecile de mii de fani ai U Cluj.

 

Întrebat cum i se pare situația de la echipă, Remus Câmpeanu a spus: ”Mi se pare foarte gravă. Este un moment pe care nu l-a trăit Universitatea în cei aproape 100 de ani și nu știu care va fi finalul acestei situații. Fiind optimist din fire, eu cred că lucrurile se așează și cei care trebuie să intervină o vor face pentru a remedia aceste aspecte negative. Sunt atitudini ostile clubului tocmai din cadrul clubului, din partea celor pe care îi considerăm că sunt părinții clubului”.

 

Jucătorii au primit luni seara banii restanți pe luna august, iar un suporter a întrebat dacă ”Florian Walter a trimis banii?”. ”Walter, dacă știa de banii ăștia, poate făcea ceva să nu apară la jucători”, a declarat Remus Câmpeanu.

 

Rugat să precizeze mai excat cine face rău echipei, fostul mare jucător al U Cluj a arătat spre Florian Walter și Ioan Mărginean. ”Mă refer la cei care au stăpânit echipa și încă o mai stăpânesc din punct de vedere al documentelor, dar care s-au comportat execrabil față de obligațiile pe care le aveau, morale față de echipă și suporteri. Bătându-ți joc de echipă, îți bați joc de mii de oameni sau zeci de mii din toate colțurile țării”, a mai spus Remus Câmpeanu. 

 

U Cluj nu MOARE! Jucătorii de la Universitatea Cluj au primit restanțele salariale pe luna august și continuă LUPTA - VIDEO

Comentarii Facebook