„U” Cluj joacă pe Arena Națională cu FCSB! Sabău: „E echipa cea mai în formă, dar sunt anumite slăbiciuni pe care trebuie să le exploatăm”


FCSB primește luni, de la ora 21:00, vizita celor de la Universitatea Cluj, în partida care încheie runda cu numărul 11 din Superliga. 

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), tehnicianul Universității Cluj, e optimist înaintea celui mai așteptat duel al etapei, confruntarea „șepcilor roșii” cu FCSB. Antrenorul speră că elevii săi pot profita de slăbiciunile pe care le-a identificat în jocul liderului din Superligă.

„E echipa cea mai în formă, pare că jucătorii s-au maturizat, au și un joc de echipă foarte bun. Ne așteaptă un joc greu. Depinde cum vom pregăti jocul, forma noastră sportivă, să avem o stare bună și ca de fiecare dată să avem curaj să jucăm. E important să ne revenim și cum vom aborda din punct de vedere tactic.

Încă avem probleme de ritm, iar unii jucători încă nu sunt refăcuți în totalitate. Cred că astfel de jocuri trebuie să-i încarce și ar trebui așteptate cu entuziasm. FCSB are probleme, sunt anumite slăbiciuni, pe care noi trebuie să le exploatăm la maximum. Trebuie curaj pentru un asemenea joc, trebuie să te simți fotbalist și eu am fotbaliști în echipă.

Cred că putem construi o echipă care să aibă o identitate. Jucătorii au început deja să vorbească despre asta, despre acel joc de pase, combinativ, rapid. Vom fi o echipă bună după întreruperea cauzată de echipele naționale”, a declarat Neluțu Sabău, la conferința de presă premergătoare meciului.

Comentarii Facebook