Duminica 28 Aprilie

Andrea Mandorlini, îngrijorat înainte de CFR Cluj – FCU Craiova: „Au schimbat mulți antrenori, dar au calitate”


CFR Cluj o va înfrunta, pe teren propriu, pe FCU Craiova 1948, în etapa a 11-a a SuperLigii. Mecul dintre cele două formații este programat duminică, de la 21:00.

Andrea Mandorlini a prefațat meciul dintre FCU Craiova și CFR Cluj. Italianul crede că, deși oltenii au schimbat mai mulți antrenori în acest start de sezon, echipa are calitate și poate pune probleme oricărui adversar. El speră ca echipa lui să nu mai fie dezavantajată în meciuri, așa cum a fost în ultima etapă, spune el.

„Nu știu dacă a contat absența mea la meciul cu Rapid, dar sunt fericit că revin pe bancă. A fost o primă repriză foarte bună, dar a doua a fost rea. În cupă a fost foarte bine, nu a fost ușor, pentru că au jucat jucători care nu evoluează de obicei.

Ne așteaptă un meci important cu FCU Craiova și trebuie să fim bine. Dacă prima repriză la Rapid ar fi fost diferită, cred că jocul și parcursul meciului ar fi fost altul. A fost acel penalty care nu a fost, un gol valid care nu a fost validat.

Nu mai contează acum. Mă aflu la un club care a câștigat mult în România, cred că e un club care merită mai mult respect. Cred că jucăm bine și în deplasare, suntem o echipă care își face ocazii, dar la nivel defensiv nu am fost foarte bine.

Trebuie să îmbunătățim asta. A fost o săptămână grea, o perioadă grea, meciuri din trei în trei zile în deplasare, e greu să lucrez pentru că principalul obiectiv este să recuperez jucătorii. Sper să revenim la ciclul normal și să ne pregătim mai bine.

Știu că FCU Craiova a schimbat antrenorii, dar este o echipă cu jucători cu calitate. Trebuie să fim atenți pentru că va fi un meci greu. Nu știu cum va fi desfășurarea jocului, dar noi trebuie să fim prezenți mai mult de o repriză, nu cum am fost la ultimul meci din campionat.

Victoria este foarte importantă, vrem să dăm continuitate victoriei din Cupă, cu Alexandria. Vom lua meci cu meci, pentru că apoi urmează play-off-ul, alt campionat. Vrem să creștem și să câștigăm cât mai multe meciuri. Dacă o echipă va fi mai bună cecât noi, va fi în față. Văd că multe echipe dincampionat întâmpină greutăți. Este un campionat echilibrat”, a spus Andrea Mandorlini, la conferința de presă de dinaintea meciului CFR Cluj – FCU Craiova.

Comentarii Facebook