Duminica 28 Aprilie

Alex Chipciu, declarații inedite după meciul cu FCSB: „Am primit mesaje de la suporterii de la CSA, e puțin cam deplasat să mă înjuri”


Partida dintre FCSB și Universitatea Cluj s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2, în etapa a 11-a din SuperLiga României. Alex Chipciu a vorbit despre remiza cu FCSB, dar și despre scandalul pe care l-a iscat prin declarațiile făcute după meciul de Cupă cu CSA (3-1). 

„Am jucat aici (n.r. - la FCSB), iubesc oamenii care sunt aici, am trăit momente alături de ei. Am primit mesaje de la suporterii de la CSA cum că sunt pro-PSD, că sunt nu știu cum. 

Ideea e că am fost și eu în Peluza Sud, la meciurile din Champions League. Mi s-a părut deplasat să mă faci mizerie, sclav, în condițiile în care nu am vorbit niciodată rău de ei, ba din contră, am zis că sunt o peluză frumoasă. E puțin cam mult să mă înjuri. E deplasat, la fel a fost și reacția mea. A fost puțin penibil din partea mea să zic de jucătorii de acolo. Îi respect pe jucătorii de acolo. 

Despre echipament am zis ce am zis. M-a sunat și Lovin și mi-a zis de echipament. Îmi cer scuze jucătorilor. Le-am dat mesaje și lor și le-am zis că nu sunt genul ăsta, chiar dacă sunt foarte enervant pe teren, dar în viața de zi cu zi nu mă cred deasupra cuiva. 

Mă știu cu Enceanu, cu Chipirliu. Le doresc succes și lor și celor de la FCSB. Chiricheș și Pintilii sunt prieteni foarte apropiați și mă voi mai vedea cu ei. Am avut un sentiment că va fi egal. 

Înainte de meci m-am întâlnit la cafea cu ei, când am fost cu soțiile noastre. Ale lor își doreau să câștige ei cu 3-1 și eu să dau gol. Cred că ei și CFR se vor bate la campionat, sunt cele mai puternice echipe”, a declarat Alex Chipciu, la Orange Sport. 

Comentarii Facebook