U Cluj - Dinamo se joacă la Mediaș, primul duel direct după barajul din 2022! Toni Petrea: „Pentru ei poate fi o revanșă. Noi nu trebuie să gândim așa”


În această seară, la Mediaș, pentru că pe Cluj Arena se desfășoară festivalul Untold, este programat jocul U Cluj - Dinamo. La finalul sezonului trecut, U Cluj și Dinamo se întâlneau într-o dublă manșă, la finalul căreia formația din Șoseaua Ștefan Cel Mare avea să retrogradeze pentru prima dată în istoria sa de 74 de ani, la acel moment. 

Chiar dacă avea prima șansă, Dinamo s-a prezentat slab. A fost un duel între Erik Lincar și Dusan Uhrin, câștigat clar de către actualul antrenor al celor de la Concordia Chiajna.

„O partidă dificilă, cu o echipă care nu a câștigat niciun punct. Sincer, jocul lor mi-a plăcut. Au avut și neșansă în anumite momente ale jocurilor. E o echipă preocupată de fotbal, care va veni să joace și e schimbată mult în bine în ultima vreme, după cum am văzut, chiar dacă nu au acumulat puncte. Cu siguranță ne așteaptă un meci greu și trebuie să investim la fel de mult efort și inteligență pentru a reuși să câștigăm. E un derby, sunt galerii înfrățite, însă pe teren trebuie să câștigăm.

Pentru ei poate fi o revanșă. Noi nu trebuie să ne gândim așa. Trebuie să tratăm meciul ca pe unul de campionat, un meci important ca oricare altul și trebuie să-l câștigăm. Asta am spus și eu, ca și Alex Chipciu. Chiar dacă ei sunt cu 0 puncte, jocul lor e plăcut ochiului. Au jucători de calitate, care pot pune probleme și asta cred că e meritul antrenorului și e de apreciat”, a declarat Toni Petrea, actualul antrenor al „Șepcilor Roșii”. 

Partida va începe la 21:30 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 1.

Comentarii Facebook