„U” Cluj, desființată după umilința suferită în meciul cu FC U Craiova: „Prestaţia Clujului a fost sub orice critică”


U Cluj a fost aspru criticată după ce a fost surclasată de FC U Craiova, oltenii au reușit să se impună cu un neverosimil 5-0 în fața unor tribune goale. 

Amintim că patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a hotărât să interzică accesul spectatorilor la acest joc, după ce fanii formației sale au cauzat oprirea meciului din runda trecută, cu Sepsi, din cauza scandărilor xenofobe.

Fostul conducător de club Cristi Costache a criticat în termeni duri prestația apărării lui U Cluj.

În primul rând, ar trebui să remarcăm această reţetă a succesului, lipsa spectatorilor. Dincolo de asta, să remarcăm această prestaţie… mi-e greu să o cataloghez. Cu trei fundaşi centrali, cu doi închizători şi primele trei goluri să le iei din zone centrale, din nişte bulevarde lăsate absolut de neînţeles, inexplicabil.

Prestaţia Clujului a fost sub orice critică, mi-e greu să o cataloghez. Meci fără istoric, în care a existat o singură echipă, care nici nu a făcut vreun meci memorabil. A ştiut să speculeze acele culoare lăsate, lărgite inexplicabil, într-o apărare care, cu trei fundaşi centrali, ar trebui să fie foarte greu de spart”, a declarat Cristi Costache, potrivit Orange Sport.

De aceeași părere a fost și și oficialul lui CSA Steaua, Iulian Miu, care nu înțelege de ce alb-negrii nu au încercat să joace mai simplu.

Putem să explicăm şi să povestim despre sistemul cu trei fundaşi, eu nu aş vrea să îl joc, dacă nu ai oamenii potriviţi, cei trei fundaşi. E foarte dificil de jucat şi laşi spaţii.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook