Câte bilete s-au vândut la meciul CFR Cluj – FCSB, cu două zile înaintea marelui derby din Gruia


CFR Cluj și FCSB vor fi protagonistele celui mai important meci din cea de-a 24-a etapă a SuperLigii, duel programat duminică, de la ora 21:00. Înaintea partidei din weekend, CFR Cluj este lider în clasamentul din SuperLigă, cu 50 de puncte, în timp ce FCSB se află pe locul 4, cu 41 de puncte.

CFR Cluj așteaptă peste 15.000 de oameni la derby-ul cu FCSB! Până acum, ardelenii au vândut aproximativ 8.000 de bilete, dar este de așteptat ca echipa lui Mihai Pintilii să aibă și ea mulți susținători în Gruia, potrivit surselor prosport.ro.

Din experiențele anterioare, Campioana așteaptă ca mulți fani să achiziționeze tichete pe ultima sută de metri, în funcție și de ce vreme va fi la ora partidei de duminică.

În cazul unei victorii, roș-albaștrii se pot apropia la șase puncte de CFR Cluj înaintea de „înjumătățirea” din play-off-ul competiției. Spre deosebire de ardeleni, care au rămas în Cupa României și se pregătesc și de dubla cu Lazio, FCSB se poate concentra doar pe parcursul din campionat.

Comentarii Facebook