„U” Cluj ar putea transfera trei titulari de la Dinamo. Lincar a explicat ce jucători sunt pe lista Universității după promovare


Universitatea Cluj vrea trei titulari de la Dinamo, după ce echipa a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, în urma pierderii barajului cu Universitatea Cluj, fără să câștige vreuna dintre manșe (1-1 duminică, 0-2 în tur).

Antrenorul clujenilor, Erik Lincar a explicat ce jucători sunt pe lista Universității după promovare, dar a negat vehement faptul că ar fi fost înțelegeri cu jucători înainte de dubla de la baraj.

Nu a semnat nimeni cu noi de la Dinamo. Sunt mulți jucători de la ei pe care mi-i doresc. Primul țel era să promovăm. Despre ce jucători e vorba? Matei, Pierret, Irobiso, pe ultimul am încercat și în iarnă să-l aducem, dar avea pretenții financiare mai mari. Acum putem să-l luăm, e o altă situație, dar sunt și alte echipe din Liga 1 care plusează financiar și nu va fi ușor”, a declarat Lincar în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. 

Vara trecută, cel mai mare salariu de la noi era de 3.500 de euro. Apoi, în iarnă au crescut. Am avut probleme financiare în acest sezon, dar ne-am echilibrat odată cu vânzarea lui Dican la Botoșani. Am avut un buget de 1,5 milioane de euro”, a mai adăugat Lincar. 

Comentarii Facebook