Miercuri 24 Aprilie

Dan Petrescu reproș la patronii de restaurante din Cluj: O dată nu am avut o masă gratis!


Dan Petrescu a fost invitat la o emisiune online și a povestit cât de apreciat este afară, iar în România lumea nu îl respectă.

Dan Petrescu: În România, niciodată nu am primit o masă gratis

Românii nu știu să aprecieze, te bagă în seamă abia după ce mori. Am fost cu actuala soție la Londra, am participat la un turneu cu Chelsea old boys. A văzut că mă știe toată lumea. Un homeless și-a dat haina jos și m-a luat în brațe: «SuperDan, nu se poate așa ceva!». Mie, unuia, mi s-a făcut pielea de găină. 

Tot așa, am fost la un restaurant, Scalini, cel mai bun din Londra, n-am plătit nimic, plăcerea lor! Mi-am luat cea mai scumpă valiză, la fel. La noi? Niciodată! Doar înjurături. De zece ani merg la același restaurant, o dată nu am avut o masă gratis! O geantă, nimic... Nu știm să apreciem valorile, pe Hagi, Nadia, Năstase, Țiriac”, a spus Dan Petrescu, la podcast -ul lui Mihai Bobonete.

Petrescu: Am refuzat oferta de la Real Madrid

Fost fundaș în Serie A, la Foggia și la Genoa, apoi în Premier League, la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford și Southampton, fost fotbalist emblematic al Generației de Aur, Dan Petrescu a fost pe lista "galacticilor", dar la mijlocul anilor '90 a refuzat superoferta pentru a rămâne la Londra: „Ca jucător, am fost dorit la Real Madrid, dar n-am vrut să plec de la Chelsea! 

Și Ajax m-a vrut. Giovanni Becali, agentul meu, mi-a zis: «Te vor Valdano și Capello». Mulțumesc, dar mă simt bine la Chelsea. Ca jucător, nu mă gândeam la bani, apoi, ca antrenor, am realizat, că am făcut multe erori astfel”, conform GSP. 

Comentarii Facebook