U Cluj acuzată că duce fotbalul în ”sclavagism”. Cine a făcut declarația?

 

Universitatea Cluj este acuzată că va duce fotbalul în sclavagism, dacă nu se va opri din practicile actuale. Opt jucători au fost dați afară din echipă de Ionel Ganea, fără nicio explicație.

 

Fostul portar al lui ”U” Cluj, avocatul Marcel Lăzăreanu, a cerut sindicatului fotbaliștilor, AFAN, să se implice. ”Eu nu pun la îndoială activitatea juridică a AFAN. Din contră, chiar o apreciez. Spun că ar trebui mai multă implicare în susţinerea jucătorilor. Ar trebui să încerce să ferească jucătorii de această umbrelă a insolvenţei, care acoperă toate nedreptăţile pe care le comit conducătorii. Să creeze o nouă lege sau să facă ceva. Sindicatul jucătorilor trebuie să acţioneze. Se pot organiza proteste, prin care să se atragă atenţia. Trebuie să protesteze prin orice mijloc pe care îl au la dispoziţie”, afirmă Lăzăreanu, citat de prosport.ro.

 

S-a creat un precedent periculos. Dacă şi alte cluburi vor face ce a făcut ”U” Cluj se va ajunge la sclavagism. Ştiu foarte bine regulamentele şi că jucătorii trebuie să se adreseze instanţelor interne mai întâi, dar ar trebui şi forurile continentale şi mondiale informate despre ce se întâmplă”, a mai spus Marcel Lăzăreanu.

Comentarii Facebook