U Cluj a învins Energeticianul. Toate declarațiile

 

Universitatea Cluj a reușit o victorie mare în meciul cu Energeticianul. 

 

Considerat derby-ul etapei, meciul a fost dominat de clujeni, care au câștigat cu 3-0. Pentru U Cluj au marcat Gavra 18', 56', G. Giurgiu 42'.

 

Adrian Falub, antrenor FC Universitatea Cluj: ”Am întâlnit o echipă bună, care vrea să promoveze, la fel ca noi, un adversar greu, cu punctaj maxim înaintea acestui meci. Noi veneam după o înfrângere şi era foarte important să câştigăm astăzi, mai ales că am jucat acasă, în faţa suporterilor noştri. Am reuşit şi suntem cu toţii bucuroşi. Gavra este un jucător bun, a marcat două goluri, îl felicit, dar aş remarca întreaga echipă. Cred că putem mai mult de atât, pentru că ne dorim să arătăm cât mai bine în partidele viitoare, să strângem puncte. Ca să promovezi, trebuie să lupţi până în ultima etapă. Avem nevoie de motivaţie şi de spirit pentru a ne îndeplini obiectivul”.

 

Cristian Gavra: ”În meciul de astăzi am avut o atitudine foarte bună. La Târgovişte am suferit la capitolul acesta, dar de data aceasta am surclasat adversarul la toate capitolele. Obiectivul nostru este să promovăm şi să ne facem treaba cât mai bine, aici, la Universitatea, unde am găsit un grup unit şi un staff profesionist. A fost o experienţă foarte frumoasă pentru mine să joc pe Cluj Arena, am făcut primul pas pe stadion, după cum spune şi acel cântec al galeriei. Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie, cu suporteri minunaţi”.

 

Gabi Giurgiu: ”A fost un meci dificil, dar ne bucurăm pentru această victorie şi sperăm să o ţinem tot aşa. Nu am mai repetat greşelile de la Târgovişte, am arătat mult mai bine şi ne-am impus categoric, în faţa unui adversar incomod. Ne dorim să creştem de la joc la joc, să fim sănătoşi şi să promovăm”.

 

Foto: U Cluj.ro

Comentarii Facebook