Ce scrie presa internațională despre eșecul Simonei Halep de la Cincinnati

 

Presa internațională a comentat finala pierdută de Simona Halep la Cincinnati.

 

Romînca a pierdut, deși a avut minge de set, în faţa olandezei Kiki Bertens, 6-2, 6-7.

 

Site-ul tenis365 a titrat: ”Simona Halep a dezvoltat o aură de invincibilitate! Mulţi au pus la îndoială capacitatea ei de a fi atât de dominantă şi pe bună dreptate. După acel 2014 nebun, în care a ajuns până în finala de la Roland Garros, şi a ajuns pe locul 2 în lume, în sfârşit îşi face loc în circuit, ba mai mult, face chiar legea. Deşi le-a oferit celor care se îndoiau de ea mult material pentru câţiva ani, Simona s-a întors şi demonstrează tuturor cine este cu adevărat”.

 

Jurnaliştii de la L’Equipe cred că eșecul a venit pe fond fizic: ”Deja finalista de două ori la Ohio (2015, 2017), Simona Halep nu a reuşit nici de dată această să pună mâna pe trofeul de la Cincinnati. Anul acesta, românca a reuşit să câştige primul sau titlu de Grand Slam şi s-a impus şi la Montreal, însă formă fizică a costat-o în final”.

 

DailyMail scrie că ”Simona Halep, a scăpat printre degete o minge de meci, iar Kiki a profitat şi s-a impus, scor 2-6, 7-6, 6-2, pentru a marca victoria carierei la Cincinnati. Olandeza a jucat prima ei finală pe hard şi a pus capăt seriei liderului mondial de 9 victorii”.

 

Simona Halep a încasat 262.364 de dolari şi 585 de puncte WTA.

Comentarii Facebook