U Cluj a învins CFR Cluj. VEZI golul lui Vlăduț Morar - REZUMAT VIDEO

 

”Studenții” au câștigat meciul cu CFR Cluj și au făcut un pas uriaș în lupta pentru evitarea retrogradării. Atacantul Vlăduț Morar a înscris și a făcut un cadou nesperat echipei.

 

Unica ocazie notabilă a primei reprize a venit după un sfert de oră de joc, atunci când Jazvic a șutat, dar Veselovsky a apărat. Meciul a continuat fără ca vreo echipă să riște ceva.

 

În repriza secundă, echilibrul s-a rupt după eliminarea lui Petrucci. Italianul l-a lovit pe Viveiros undeva la mijlocul terenului, iar “centralul” Rusandu i-a arătat “feroviarului”cartonașul roșu. A urmat momentul care a aruncat în aer tribunele de pe Cluj Arena. Castillion l-a găsit excelent pe nou-intratul Morar, cu o pasă de peste 40 de metri, jucătorul nostru a preluat elegant balonul, l-a driblat pe Jakolis și a înscris la colțul lung, scrie ucluj.ro.

 

Universitatea a strâns, astfel, 26 de puncte, dar rămâne, momentan, sub linia retrogradării. Pentru echipa noastră urmează o nouă finală, peste o săptămână, de această dată pe terenul Pandurilor din Târgu-Jiu.

  

Antrenorul Adrian Falub a aliniat vineri următoarea formulă: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Munteanu, Bambara – Lungu, Kovacs (Cristocea, 69) – Gravenberch (Lemnaru, 85), Paulinho (Morar, 61), Viveiros – Castillion.

 

FOTO: Silviu Cristea

Comentarii Facebook