U-BT și-a luat revanșa ​​pentru finala Cupei României! „U” a întors scorul la pauză și a câștigat derby-ul cu CSO Voluntari


U Banca Transilvania Cluj, a învins marţi, pe teren propriu, câştigătoarea Cupei României din acest sezon, CSO Voluntari, scor 97-75 (41-48), în meci restant din etapa a 19-a a Ligii Naţionale. U BT Cluj revine astfel pe primul loc în clasament, cu 20 de victorii.

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard 22 puncte şi Stewart 17, pentru gazde, respectiv Torok 15, pentru CSO Voluntari. În minutul 29, la scorul 66-54, arbitrii i-au acordat antrenorului de la CSO Voluntari, Saşa Ocokoljic a doua greşeală tehnică pentru proteste, iar acesta a fost obligat să părăsească banca tehnică, notează news.ro.

Victoria de marţi a fost şi o revanşă pentru campioană, care a suferit prima înfrângere a stagiunii interne chiar cu CSO Voluntari, în semifinalele Cupei României. Ulterior, CSO Voluntari a câştigat trofeul.

În urma rezultatului de marţi, U BT Cluj revine pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale, cu 41 puncte, şi este urmată pe podium de FC Argeş 40 şi CSO Voluntari 39, potrivit sursei citate.

Comentarii Facebook