Care este fotbalistul revelație al U Cluj! A bifat o premieră și merge pe urmele legendei Goga


Atacantul U Cluj, Dragoș Tescan, poate fi considerat un om providențial pentru U Cluj. Sezonul trecut, Tescan a evoluat la UTA Arad, dar la U Cluj evoluțiile lui sunt pe zi ce trece mai bune. 

Jurnalistul sportiv Dan Bodea, un foarte bun statistician al fotbalului, a punctat reușitele lui.

Marcator în fiecare meci din anul 2022, Dragoș Tescan este primul fotbalist de la “U” Cluj care înscrie în trei meciuri consecutive în acest sezon. Mai mult, el a deschis scorul în fiecare meci, cu goluri marcate în primele minute / ’12 în 4-0 cu Chiajna, ’8 în 2-0 cu Hermannstadt și ’5 în meciul de azi, 3-0 cu Dunărea Călărași.

Ultimii fotbaliști de la “U” Cluj care au marcat în trei meciuri la rînd în campionatul ligii secunde au fost Dorin Goga (etapele 11, 12, 13) și Cristian Gavra (etapele 14, 15, 16 și 30, 31, 32), ambii în sezonul 2018-2019”, a scris Dan Bodea.

Sportulclujean.ro a făcut o trecere în revistă a scurtei cariere a atacantului. Dragoș Tescan provine de la Academia lui Gică Popescu. Prima lui echipă a fost Turris Turnu Măgurele, cu care a promovat alături de Erik Lincar, actualul antrenor al U Cluj, care l-a dorit în echipa ”studenților”.

Comentarii Facebook