Joi 29 Septembrie

„U” Cluj bifează un nou transfer. Alb-negrii se „înarmează” înainte de startul play-off-ului?


FC Universitatea Cluj bifează o nouă achiziție, „studenților” li se alătură un fundaș din Liga 1. Înainte de startul play-off-ului, clubul a ajuns la o înțelegere cu Mihai Dobrescu (29 de ani), un fundaș stânga cu peste 75 de meciuri la nivelul primei ligi, care are o promovare la activ alături de Academica Clinceni.

Mihai Dobrescu și-a început cariera la nivel profesionist în 2013 la CS Otopeni, echipă care evolua la acea vreme în liga secundă. A trecut mai apoi pe la Chindia Târgoviște, CS Balotești și Viitorul Domnești, după care a semnat în pauza de iarnă a sezonului 2017/2018 cu Academia Clinceni, echipă alături de care a reușit cele mai mari performanțe. A jucat un rol important în promovarea obținută de ilfoveni la finalul sezonului 2018/2019, fiind integralist în 37 de etape din totalul de 38. 

Ascensiunea sa a continuat și la nivelul primei ligi, impunându-se în formula de start a ilfovenilor. A avut parte de prim an în Liga 1 cu 36 de meciuri, două goluri și trei pase decisive. A fost unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionatul intern în sezonul 2020/2021, an în care s-a clasat pe locul 5 alături de Clinceni”, notează fcucluj.ro. 

În total, Mihai Dobrescu are 121 de apariții pentru Academica Clinceni, reușind să marcheze de șase ori și să ofere cinci pase de gol. La începutul acestei ediții de campionat, Mihai Dobrescu a ajuns la Gaz Metan Mediaș. A bifat 14 meciuri în tricoul medieșenilor.

fundaș.jpeg

Comentarii Facebook