U-Banca Transilvania va juca FINALA Cupei României la baschet

 

U-Banca Transilvania a învins Steaua și va juca finala Cupei României la baschet.

 

Semifinala cu Steaua CSM EximBank București disputată joi seara la Sibiu a fost echilibrată, defensiva fiind punctul forte al ambelor echipe.

 

Meciul a fost controlat în cea mai mare parte a timpului de băieții lui Mihai Silvășan, care au reușit desprinderea încă de la începutul perioadei secunde. A fost, de fapt, sfertul care a decis în mare măsură soarta jocului, defensiva ucigătoare pusă în scenă de echipa noastră punând în mare dificultate echipa bucureșteană.

 

Chiar dacă pe final Steaua a strâns la un moment dat și a tăiat deficitul de peste douăzeci de puncte în două, jucătorii noștri și-au păstrat cumpătul și au închis jocul. 

 

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a spus că experiența unor jucători din lotul său și-a spus cuvântul. ”Este important că am reușit să câștigăm cu Steaua într-un meci eliminatoriu, un meci care pe care. Am jucat concentrați încă de la începutul jocului, am avut o concentrare foarte bună, băieții care au venit de pe bancă și-au făcut foarte bine treaba. Unde sunt puțin nemulțumit este că la pauză ne-am relaxat puțin, am luat niște decizii greșite și am permis adversarului să vină la zece puncte. Avem, însă, jucători experimentați în lot, care știu să își țină cumpătul și nu au fost probleme pe final”, a declarat Silvășan.

 

Foto: u-bt.ro

Comentarii Facebook