Joi 6 Octombrie

U Banca Transilvania se pregătește de meciul cu Oradea

 

U-Banca Transilvania va întâlni miercuri, 22 martie, CSM CSU Oradea, meciul contând pentru etapa a șasea a fazei Top 6.

 

Mihai Silvășan, antrenorul principal al U-Banca Transilvania, a spus că un meci cu cei din Oradea poate fi tot timpul o surpriză.

 

Ne așteaptă meciul cu Oradea, campioana en-titre a României, un meci foarte important nu din punctul de vedere al rezultatului, ci al moralului, al continuării jocului nostru bun în această ediție de campionat. Până la urmă, e o chestie de ambiție, de orgoliu, jucăm cu o echipă foarte importantă a campionatului. La fel cu ne-am ambiționat și etapa precedentă la București, așa ne dorim să abordăm și acest meci, cu Oradea. Probleme de lot există, Filip Adamovic a avut o mică entorsă, nu este nimic grav, însă el va lipsi la acest meci. În rest, toți jucătorii sunt apți, dornici să facem un meci bun. O echipă precum Oradea te poate surprinde tot timpul, însă noi ne dorim să ne facem jocul, să fim atenți la concentrarea și intensitatea pe care le vom avea la ora meciului, aceste lucruri sunt mai importante decât ce surprize ne pot oferi adversarii. Cred că mai degraba noi suntem cei care ne putem surprinde, mai plăcut sau nu, iar asta nu ne dorim, să fim surprinși într-un mod neplăcut. Nu mai putem pierde primul loc, însă cu siguranță vom aborda toate meciurile la victorie. Voi încerca să odihnesc cât se poate pe jucătorii importanți, care au avut minute foarte multe, însă acesta poate fi un lucru negativ, poate să îi relaxeze, ceea ce nu ne dorim deloc. Trebuie să rămânem în priză, să fim concentrați, a fost mult și mai e puțin până la Play-off, trebuie să facem în așa fel încât la începerea acestei faze să fim sută la sută, atât mental, cât și fizic. Calcule nu ne facem, singurul pe care îl facem este să abordăm fiecare meci la victorie și să jucăm un baschet de calitate. E treaba altor echipe dacă își fac calcule, dacă ne doresc ca adversari sau nu, noi trebuie să învingem orice echipă din campionat dacă dorim să fim campioni!”, a explicat Silvășan. 

 

Kyndall Dykes, jucător U-Banca Transilvania, a spus că va fi un meci greu: ”Știm că Oradea va veni aici să câștige, va fi un meci greu, la fel cum sunt toate meciurile cu ei. Bihorenii sunt tot mai buni de la meci la meci, așa că va fi un meci greu, o bătălie pentru care suntem, însă, pregătiți! Va fi și meci între mine și Sean, însă noi nu luăm aceste lucruri personal, ne facem treaba cât putem de bine. El este un jucător foarte bun, iar Oradea are mulți astfel de jucători. Noi ne vom concentra atât pe el, cât și pe ceilalți, dar și ei vor face la fel, așa că va fi o luptă dificilă! Rezultatele noastre de până acum se datorează muncii noastre, mentalitatea noastră este să câștigăm fiecare meci, nu contează cum facem, dar trebuie să reușim! Nu contează dacă la sfârșitul jocului este un punct diferență sau sunt 20, trebuie să găsim calea pentru a câștiga!”.

 

Meciul U-Banca Transilvania - CSM CSU Oradea va avea loc miercuri, 22 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Program bilete:

 

Miercuri, 22 martie: 15.00 - 19.00 (la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”)

Preț Bilet: 20 de lei.

Elevii și studenții: 10 lei (pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass, doar la casa de bilete).

Bilete Online: Biletmaster.ro

 

Foto: FIBA.com

Comentarii Facebook