U-Banca Transilvania a pierdut în Rusia, în FIBA Europe Cup


Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania au pierdut în deplasare, în grupele FIBA Europe Cup, meciul cu Enisey Krasnoyarsk, scor de 97 la 87. 

Cele două echipe luptă în continuare pentru primul loc în grupă, ambele având două victorii şi o înfrângere, cu un total de cinci puncte. 

Antrenorul clujenilor, Miai Silvășan, a declarat la finalul meciului că ”a fost un meci dificil, disputat în faţa unei echipe foarte bune. Enisey are un bilanţ de 3-1 în Liga VTB, acolo unde a reuşit să o învingă pe CSKA Moscova. Au jucători buni, dar acest lucru nu scuză lipsa de intensitate a jucătorilor noştri, precum şi dorinţa lor din debutul întâlnirii. La final ne-am luptat, ceea ce este îmbucurător. Am revenit în joc şi cu puţin noroc am fi putut să întoarcem soarta partidei în favoarea noastră. Vreau să felicit formaţia Enisey, noi am suferit prima înfrângere a sezonului. Trebuie să învăţăm de pe urma acestui meci, să fim mai buni şi să înţelegem că dacă vrem să avem succes, trebuie să învingem astfel de adversari. Drept urmare, la fiecare antrenament şi la fiecare meci trebuie să fim mai buni”. 

Kerren Johnson a a declarat și el că echipa și-a revenit prea târziu. ”A fost un meci dificil pentru noi. Am arătat caracter, în special la final, când ne-am revenit. Din păcate, nu a fost suficient. Ei au jucat bine, este dificil să abordezi o partidă pe terenul lor. Ştim că trebuie să jucăm mai bine şi cu siguranţă aşa va fi. Ne trebuia un astfel de meci pentru a fi mai buni. Nu suntem invincibili şi vom fi mai pregătiţi la următoarea partidă”. 

Enisey Krasnoyarsk - U-Banca Transilvania 97-87 (25-19, 29-23, 23-25, 20-20)


Comentarii Facebook