U Banca Transilvania a câștigat primul meci cu Steaua, din finala Ligii Naționale de Baschet

 

U-Banca Transilvania a câștigat primul meci din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul de vineri seara a fost extrem de dificil. 

 

U-Banca Transilvania - Steaua CSM EximBank 87-85 (26-21, 21-17, 21-25, 19-22).

 

Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost plină din nou până la refuz. Sute de suporteri ai U Banca Transilvania au stat afară și au urmărit partida pe un ecran de mari dimensiuni.

 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

Meciul 2 se dispută duminică, 21 mai, cu începere de la ora 19, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, a spus că victoria este extrem de importantă pentru că ”cel mai important meci într-o finală e primul, trebuie tratat ca ultimul meci de baschet pe care îl joci, cel mai important meci din cariera ta! Noi asta am făcut, în momentele grele am rămas tari din punct de vedere mental și noi am fost cei care, chiar dacă epuizați și noi, și ei, ne-am dorit mai mult victoria, am luptat mai mult și am obținut-o. Nu am reușit, însă, absolut nimic, în două zile avem alt meci, trebuie să ne recuperăm fizic în primul rând, pe urmă mental și să abordăm al doilea meci la victorie din nou. Vlad a ieșit la rampă mai ales în sfertul al patrulea, Ouzzy a jucat extraordinar astăzi dar, bineînțeles, l-au ajutat și colegii, a reușit 27 de puncte și 13 recuperări, dar el nu poate singur să își facă aruncările pe teren, doar prin munca lui. Peste două zile, însă, este alt meci, trebuie să iasă alții la rampă și trebuie să găsim soluții, indiferent de ce zile bune sau proaste avem!”.

 

Foto: u-bt.ro

Comentarii Facebook