Miercuri 23 Septembrie

Turneul de tenis WTA București s-ar putea muta la Cluj


Turneul de tenis feminin de la București rămâne în capitală, cel puțin în acest an, după ce federația de tenis din Ungaria a blocat mutarea competiției.

În schimb, Ilie Năstase spune că, pe viitor, este dispus să mute turneul la Cluj.

"Depinde de tovarăşul guvernator (n.r Mugur Isărescu) dacă ne lasă să jucăm acolo (n.r la Arenele BNR). Ar fi ideal să se joace la Cluj. Am vorbit şi cu domnul Boc, ca să nu ne mai certăm. Cred că asta ar fi cel mai bine, să se joace în Cluj. Dacă se joacă în sală, au unde să joace. Dacă se joacă afară, au la greu cluburi de tenis în Cluj. Dacă domnul ăsta (n.r Mugur Isărescu) crede că Banca Naţională e a lui, să fie a lui. Şi noi suntem proşti să acceptăm asta!", a spus Ilie Năstase, la ProSport Live, citat de Mediafax.

Turneul WTA din Bucureşti va avea loc în perioada 15 - 21 iulie. Competiţia are premii totale în valoare de 250.000 de dolari. Turneul WTA de la Bucureşti a debutat în 2014. De atunci, la Arenele BNR au triumfat Simona Halep (2014, 2016), Karolina Schmiedlova (2015), Irina Begu (2017) şi Anastasija Sevastova (2018).Comentarii Facebook