Trică susține că Snagov a dominat meciul cu U Cluj: Nu e comportament de 2019 - VIDEO


Eugen Trică, antrenorul Sportul Snagov, a spus că a fost dezgustat de modul în care s-au comportat oficialii U Cluj după ce echipa lor a înscris. El a felicitat Universitatea, dar crede că Snagovul trebuia să câștige, dacă nu erau arbitrii.

Întrebat cum a pierdut meciul pe final, Trică a fost contrariat: ”Am rezistat până la final? Am dominat în totalitate, nu știu dacă Universitatea Cluj și-a creat niște ocazii importante în afară de cele două... Am avut ocazii de a marca, dar nu am reușit și a doua repriză am cedat terenul. Din păcate nu reușim să marcăm. Jucăm bine, punem efort, dar pe final de meci pierdem.

Nu mă interesează ostilitatea suporterilor. Eu îmi văd de treaba mea. Eu antrenez. Am luat un titlu aici, era ceva normal. Nu mă interesează cum gândesc ei.

În prima repriză de azi am avut un penalty refuzat. Goga a făcut henț. Nu înțeleg această manieră de arbitraj. A fost la Goga penalty și apoi am avut și un gol anulat. 

După golul U Cluj nu am înțeles ce a fost. După ce ei au marcat, toată banca au înjurat banca noastră. Asta cred ei că în 2019 trebuie să facă spectacol, e treaba lor. Eu îmi felicit băieții care au controlat tot meciul”.

U Cluj - Snagov 1-0. Gol in final de meci. Scandal cu Eugen Trica - VIDEO

Comentarii Facebook