Ce a spus Lobonț după victoria cu Snagov: Nu am văzut henț la Goga - VIDEO


Bogdan Lobonț a spus că jucătorii lui au fost eroi în meciul cu Sportul Snagov. 

Sunt necesare toate victoriile, până la final de campionat. A fost un efort comun, echipă și tribună. Meciul de azi l-am jucat toți. Vreau să le mulțumesc tuturor, pentru toate momentele dificile pe care le-am avut și în care i-am simțit în spatele nostru. Ne-au dat energia, pentru a câștiga meciul cu Sportul Snagov. Eu nu am văzut henț la Goga. A fost distanță mare. Voi puteți să vedeți mai bine. Aveți 4 - 5 reluări și vedeți mai bine. Dacă arbitrul nu a dat, nu a fost. Nu am văzut să fie dispute între cele două bănci, după gol. Noi am fost preocupați de ceea ce e pe teren. Ce s-a întâmplat afară, sunt chestii care nu mă interesează”, a spuis Bogdan Lobonț.

Sportul Snagov a cerut henț în minutul 6, iar apoi a avut un gol anulat, tot în prima repriză, dar acolo a fost off-side.

U Cluj mai are 2 meciuri de jucat pentru a afla dacă joacă la baraj sau ajunge pe locul 2 în campionat, care i-ar asigura accederea directă în Liga 1. Locul trei va însemna un joc de baraj cu o echipă din Liga 1, care va retrograda. 

Comentarii Facebook