Titi Aur, infectat cu COVID-19 și decepționat de cei care nu cred în existența virusului


Titi Aur a fost internat la data de 1 aprilie, starea sa fiind agravată brusc din cauza infectării cu COVID-19. A avut nevoie de două aparate cu oxigen pentru a putea respira. El le transmite celor care nu cred în existența coronavirusului că e o afecțiune cât se poate de reală.

Aur a ajuns la spital cu 30 la sută din plâmâni afectați și procentul a crescut extrem de rapid la 45 la sută.

Titi Aur, campion al curselor de raliu, 57 de ani, nu-i înțelege pe cei care protestează împotriva restricților impuse pentru limitarea infectării cu coronavirus.

Titi Aur, infectat cu COVID-19: „Nu mai transmiteți acea minciună! Deveniţi autorii morali ai unor tragedii”

Sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat şi am ajuns până la 45 %”, a spus Titi Aur la Pro TV, de pe patul spitalului.

Titi Aur: „Eram sufocat, e traumatizant”

De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i Covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzaţie de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat. Eram sufocat, veneam cu saturaţia sub 70 la sută. Este traumatizant.

Ştiam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut faţa de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraţilor, nu mai transmiteţi acea minciună că nu există Covid. Deveniţi autorii morali ai unor tragedii. Transmiteţi un mesaj eronat. Există COVID-19 şi este foarte adevărat!”, a completat Titi Aur.


Comentarii Facebook