Joi 9 Februarie

Noul director executiv al U Cluj, Ovidiu Blag: Drumul trebuie să ajungă în prima ligă. Nu să ocolească acest obiectiv


Într-un advertorial publicat pe blog (n.red. nu este clar de ce advertorial, pentru că acestea sunt de obicei plătite), Ovidiu Blag a făcut apel la sensibilitatea suporterilor, care contestă numirea noului președinte al echipei, Constantin Răduță.

Blag, noul director executiv al U Cluj, cooptat în echipă de Răduță, de care este apropiat de ani buni, a făcut apel la suporteri și la unitate, într-un materiale de tip advertoial intitulat ”Împreună promovăm valorile Universității”. 

Nu cred că trebuie să dezbini ca să conduci. Cred însă în lucrurile care ne unesc. Iar suporterii lui U știu asta cel mai bine. Pentru că pe ei îi unește spiritul lui U. Suporterul lui U nu a fost niciodată singur. Pentru că pe el îl veghează din Ceruri altul ce-a ținut cu U iar din spatele său vin mereu copiii care vor ține cu U.

Conducătorii lui U vin și pleacă, suporterii niciodată.

Cei ce îmbracă tricoul lui U trebuie să simtă că-i arde acest tricou și că au o responsabilitate mai mare jucând pentru acest club ce crede în valorile care l-au consacrat de la 1919 încoace. (...)

Dacă faci bine pentru U vei fi parte a acestei istorii. Și asta te poate face să treci peste necazuri. U-iștii trebuie să se caute între ei, să se prețuiască, să aibă încredere unii în alții”, a scris Ovidiu Blag, fost jurnalist.

Dincolo de acest apel romanțat, acesta spune că planul este de a promova cu echipa.

Nu cu o parte romanțată, nu fără un plan, dar de aici plecăm, de la responsabilitate. Dacă ne vom comporta cu toții așa atunci sunt sigur că vom primi încredere în continuare de la cei care spijină acum financiar clubul (și nu sunt bani puțini) așa cum sunt sigur că lor li se vor alătura și alții. O construcție transparentă, solidă, onestă, va atrage nu doar simpatia ci și sprijinul financiar.

Iar drumul trebuie să ajungă în prima ligă. Nu să ocolească acest obiectiv”, a mai scris Ovidiu Blag, cunoscut în rândul suporterilor și care le cere să lase de-o parte discordia și să accepte noua conducere. 

Comentarii Facebook