Tenter crede ca U Mobitelco se va lupta cu 7 echipe pentru titlu! VEZI despre care este vorba


Antrenorul echipei U Mobitelco, Marcel Tenter, a declarat ca adversarii s-au intarit si ca aceasta editie a campionatului national de baschet va fi disputata.

"Sezonul acesta va fi disputat, Steaua s-a intarit, la fel Medias, Mures, Timisoara, la Ploiesti cei noi au aratat ca fac fata cerintelor, iar Sibiu si Oradea vor fi o nuca greu de spart. Ma bucur ca sunt mai multe echipe competitive, toti avem de castigat din asta. Ne-a fost mai greu cat au absentat jucatorii de la echipele nationale: Silvasan, Chetreanu si Thomson, plus Lawrence, aflat in SUA, dar acum au venit cu totii, sunt in forma si au pofta de joc", a declarat Marcel Tenter.

Antrenorul s-a aratat multumit de pregatire si de meciurile amicale. "Nou-venitii s-au integrat in atmosfera echipei, iar cu totii au dat randament maxim. Mai sunt multe de pus la punct, mai ales ca pe pozitiile 1 si 4 avem jucatori noi, iar relatiile de joc nu sunt inca definitivate. Am incredere in talentul si IQ-ul baschetbalistic al jucatorilor. Am observat deja multe lucruri pozitive, tehnic si tactic. Ma refer aici si la progresul tinerilor, de exemplu al lui Alex Pop, de la care am asteptari mari in acest sezon", a mai adaugat tehnicianul.

U Mobitelco Cluj joaca astazi unul dintre ultimele meciuri amicale cu CSM Oradea, din cadrul turneului la care mai participa si sarbii Proleter Zrenjanin.

Comentarii Facebook