Luni 6 Decembrie

Tensiune mare după Cupa României. Mii de forţe de ordine, mobilizate pentru a ţine în frâu suporterii CS Universitatea Craiova


Tensiune mare la Craiova! Suporterii echipei CS Universitatea Craiova au ieșit în centrul orașului pentru a sărbători câștigarea Cupei României. Acolo au venit și suporterii echipei adversare FCU Craiova. 1000 de forțe de ordine au fost mobilizate pentru a liniști spiritele.

Suporterii au aruncat cu fumigene

Suporterii CS U Craiova s-au strâns în fața Universității din Craiova în jurul orei 13:30 pentru a-i aștepta pe jucători să prezinte cupa câștigată, sâmbătă seara, la meciul cu Astra. Sportivii și stafful echipei au intrat în centru orașului cu autocarul oficial. Ei au fost întâmpinați de aproximativ 3000 de suporteri în ropote de aplauze și cântece.

La scurt timp după ce fotbaliștii au prezentat cupa, suporterii au aruncat fumigene albastre. În același timp însă, suporterii echipei lui Adrian Mititelu au venit în același loc și au început să scandeze lozinci împotriva CSU Craiova.

Aceștia a fost înconjurați de un cordon de jandarmi ca să nu se intersecteze cu suporterii din galeria adversă. La vederea celor două tabere de suporteri, în același loc, jandarmii au reușit să-i convingă să plece spre locații diferite. Astfel, galeria CSU a mers sa continue sărbătoarea în Piața Prefecturii din Craiova, iar cei ai FCU au mers în centrul vechi la terase.

Mobilizare masivă de forţe de ordine

În ambele locații a continuat petrecerea. Suporterii FCU au sărbătorit promovarea în Liga I, iar cei de la CSU, câștigarea cupei. În ambele zone a fost mobilizare masivă de polițiști și jandarmi, de teamă să nu izbucnească un scandal în centrul orașului. Pe tot parcursul desfășurării evenimentelor, suporterii au uitat de Covid și de respectarea normelor de distanțare socială.

CSU Craiova a câștigat aseara Cupa României cu scorul de 3-2 în fața Astrei.


Comentarii Facebook