Probleme financiare la CFR Cluj, ”regina” fotbalului românesc. Au ajuns la al treilea salariu neplătit


CFR Cluj are mari probleme financiare și se bazează pe meciurile din Europa pentru a salva situația. 

CFR Cluj are datorii mari la jucători, iar cu Iordănescu nu s-a înţeles pentru prelungirea contractului, scrie Digi Sport. În curând se va ajunge la al treilea salariu pe care jucătorii de la CFR nu l-au încasat. La aceste sume se adaugă și bonusuri din contract, conform unor clauze legate de goluri, de prezenţe în jocuri.

Din aceste motive, Edi Iordănescu nu a semnat nicio prelungire de contract, pentru că a cerut asigurări financiare pentru echipă şi realizarea unor transferuri pe care le consideră necesare. Acesta a dat cu piciorul la un contract pe două sezoane, care nu ar fi însemnat mare lucru în condițiile în care nu sunt bani.

Gigi Becali susţine că CFR Cluj are datorii de 20 de milioane de euro

Patronul FCSB-ului susţine că nu şi-ar dori să câştige titlul cu FCSB și 20 de milioane de euro datorii.

Cică au luat locul 1, dar stai puțin, nu știi cum face Dumnezeu ceva mai bine pentru tine. Cum face? Mă duc în Conferența League (n.r. - Conference League), iau vreo 10 milioane și fac punctaj. 

Câștig apoi campionatul, am punctaj și mă duc în Champions League la anul, iar CFR e descalificată după două meciuri, nici bani nu câștigă. Datoriile de 20 de milioane nu le plătesc și gata, țaca-paca, faliment. Așa o să fie!", a declarat Becali la Pro X.

Comentarii Facebook