Sambata 26 Octombrie

Tatăl Simonei Halep, în lacrimi la Cluj, după ce a văzut primirea făcută fiicei sale de cei 9000 de spectatori FOTO VIDEO

După mai mult de un an de probleme juridice și ironii din partea diverșilor jucători și comentatori străini, campioana din România a avut parte în sfârșit de susținerea totală a fanilor, la Sala Polivalentă.

Prezentă alături de Andrei Pavel la un meci demonstrativ cu Andre Agassi și Steffi Graf , Simona a fost aplaudată minute în șir de către spectatorii clujeni.

Momentul l-a afectat vizibil pe Stere Halep, tatăl tenismenei, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție, după cum se poate vedea în imaginile surprinse de sport.ro

Și Simona a fost impresionată de primirea călduroasă : „Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep.


stere 2.png

stere1.png

Comentarii Facebook