Sambata 26 Octombrie

Andre Agassi și Steffi Graf s-au temut să vină la Cluj, crezând că orașul nu e sigur. Cum au fost convinși și ce au declarat la final


Vedetele tenisului internațional Andre Agassi și Steffi Graf au fost invitate să participe la un meci demonstrativ in cadrul evenimentului Sports Festival, care are loc la Cluj-Napoca. Li s-a propus un meci de dublu în compania Simonei Halep și a lui Andrei Pavel.  

Deși propunerea li s-a părut interesantă, cei doi nu au acceptat din prima să participe.

„Au fost îngrijorați de partea de security, a trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul. Alături de Simona, Țiriac, domnul Năstase au contat foarte mult în poveste. Doamna Virginia Ruzici, cu toții au o istorie cu ei doi și ne-a ajutat foarte mult“, a declarat pentru Adevărul Patrick Ciorcilă, organizatorul festivalului

După discuțiile cu tenismenii români pe care-i cunoșteau, Agassi și Graff au acceptat să vină la Cluj, unde au desfășurat sâmbătă partida demonstrativă în fața a aproape 9000 de spectatori.

La final, ei au declarat că au rămas cu o impresie foarte plăcută după vizita la Cluj. „Este o bucurie să fiu aici, să joc, să împărtăşesc cu voi şi cu prieteni dragi această seară. A fost o onoare pentru noi să fim aici. Am vrea să nu mai plecăm niciodată!”, a spus Andre Agassi. 

Comentarii Facebook