Suporterii U Cluj si CFR Cluj s-au batut pe dealul Feleacului! Jandarmii au fost chemati de urgenta - EXCLUSIV


Suporterii U Cluj si cei ai CFR Cluj au fost implicati intr-o altercatie pe Dealul Feleacului, luni seara, in jurul orei 21.00. Microbuzele cu suporterii "feroviari" au fost oprite in trafic de ultrasii de la U Cluj.

Suporterii de la CFR Cluj au povestit ca mai multi simpatizanti ai Universitatii Cluj au oprit in trafic cele patru microbuze care se intorceau de la Targu Mures. "A fost un schimb de replici si imbranceli. Atunci am sunat la jandarmi si atunci cei de la U Cluj s-au speriat si au plecat", a spus unul dintre fanii CFR Cluj, care a insotit echipa la Targu Mures.

"S-a primit o sesizare conform careia suporterii CFR au fost acostati de mai multe persoane in trafic, in timp ce se intorceau de la Targu Mures. Nu putem spune daca acestia erau suporteri ai U Cluj. Cert este faptul ca atunci cand am ajuns noi pe dealul Feleacului era liniste", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj, Ilie Milici.

Cele patru microbuze cu suporteri CFR au fost escortate pana in oras de mai multe echipaje de jandarmi, pentru a nu aparea si alte incidente.

 

Echipele CFR Cluj si U Cluj se vor intalni joi, de la ora 20.30, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu" in marele derby local.

Comentarii Facebook