Suporterii U Cluj, amendati dupa bataie de pe Baritiu cu fanii CFR


Jandarmii au sanctionat mai multi suporteri care au fost implicati in scandalul care a avut loc pe strada George Baritiu, duminica seara, in jurul orei 23.45.

"In urma situatiei create in seara de 20 mai a.c., in zona parcului Ion Luca Caragiale din municipiul Cluj-Napoca, cand un grup de persoane a intentionat sa intre intr-o altercatie cu suporterii echipei "CFR 1907 Cluj" care se deplasau spre Piata Unirii, efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au aplicat urmatoarele sanctiuni:
- 5 sanctiuni aplicate pentru provocare si participare la scandal conform Legii 61/1991 republicata pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice,
- 1 sanctiune aplicata pentru adresarea de cuvinte si expresii jignitoare fortelor de ordine conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice", au precizat reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Cluj.

Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate este de 1200 lei.

 

Bataie intre suporterii U Cluj si CFR, la Parcul I.L. Caragiale! "Am venit sa felicitam campioana", ironici cei de la U VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook