Bataie intre suporterii U Cluj si CFR, la Parcul I.L. Caragiale! "Am venit sa felicitam campioana", ironici cei de la U VIDEO EXCLUSIV

 

Mai multi suporteri ai U Cluj au fost retinut in zona centrala a orasului, dupa miezul noptii, pentru ca au incercat sa provoace altercatii cu cei ai CFR Cluj.

 

Primele probleme au aparut in zona Parcului I.L. Caragiale, pe strada George Baritiu. Dintr-un grup de suporteri U Cluj au fost aruncate petarde si fumigene spre fanii CFR, care coborau de la stadionul din Gruia. Iritati, suporterii CFR Cluj au luat pietre din santierul de la linia de tramvai si le-au aruncat spre suporterii din parc.

 

Jandarmii si politistii au incercat sa ii retina pe suporterii de la U Cluj, dar acestia au fugit, numai unul fiind retinut. "Am venit sa felicitam campioana!", a spus acesta in timp ce era dus spre duba.

 

Alti doi suporteri ai "sepcilor rosii" au fost retinuti in Piata Unirii, locul unde s-au adunat fanii CFR, pentru a sarbatorii castigarea titlului alaturi de jucatori. Un alt incident a avut loc in trafic, in zona statuii Memorandistilor, de pe Bulevardul Eroilor. "O masina in care erau mai multi fani ai echipei U au ocolit de mai multe ori piata cu geamurile coborate si muzica data la maxim, cu ceva imn al echipei. Cand am vrut sa ii oprim, au refuzat sa faca acest lucru. Un politist a fost nevoit sa sara din fata masinii pentru a nu fi lovit. Politia a urmarit masina", a spus unul dintre politisti.

 

S-ar parea ca masina a fost oprita in cele din urma in trafic.

Comentarii Facebook