Suporterii Stelei au înjurat ca la ușa cortului U Cluj, dar au devenit sensibili când au fost filmați - VIDEO


Circa 100 de suporteri au CSA Steaua au venit la Cluj pentru meciul cu Universitatea, iar prima oprire a fost la terasele din Piața Unirii.

”Parfumați” și energici, suporterii echipei Steaua București au înjurat copios adversara de joi seara, de pe Cluj Arena. ”A venit Steaua la Cluj să de m...e lui U Cluj, ram pam pam pam”, au cântat cei de la Steaua. 

Bucureștenii au fost sensibili la un singur lucru, camera de filmat. Când au văzut că sunt filmați au spus că ar dori să fie lăsați în pace pentru că este un eveniment privat. 

Jandarmii prezenți în Piața Unirii i-au calmat pe loc și le-au spus să își vadă de treabă pentru că incită spiritele. ”E spațiu public și se poate filma orice. Vă rog nu incitați și reveniți la grupul dvs”, i-a transmis elegant suporterului un jandarm, gata să își facă treaba. 

Atmosfera din jurul meciului U Cluj - CSA Steaua este ușor tensionată, pentru că suporterii U Cluj se adună la circa 500 de metri distanță de Piața Unrii, în Piața Muzeului.

Se așteaptă un derby incendiar la Cluj. Jandarmii de la gruparea mobilă sunt deja pregătiți, provocare lansată de suporterii Stelei

Meciul dintre cele două echipe are loc la ora 19.30.

A început. Steliștii au luat „cu asalt” Clujul, fanii lui CSA Steaua se îndreaptă către rivali-VIDEO

Comentarii Facebook