A început. Steliștii au luat „cu asalt” Clujul, fanii lui CSA Steaua se îndreaptă către rivali-VIDEO


Suporterii CSA Steaua au pornit către centrul Clujului, scandând numele echipei favorite. Sute de ultrași bucureșteni, au venit la Cluj pentru a vedea meciul dintre FC Universitatea Cluj și CSA Steaua București, duelul urmând a conta pentru runda a III-a a play-off-ului Ligii a 2-a. 

Fanii „militarilor” au luat cu asalt Clujul, aflându-se în aceste momente în Piața Mărăști. Ulterior, ultrașii se vor deplasa către inima orașului, se vor opri în Piața Unirii și în Piața Muzeului, de unde se vor deplasa la meci.

Începând cu ora 14:00, fanii lui „U” se adună și ei în Piața Muzeului. Jandarmii de la gruparea mobilă sunt deja pregătiți pentru eventuale probleme între fanii celor două formații. 

La meciul disputat în această seară, de la 19:30, pe Cluj Arena sunt așteptați circa 10.000 de fani. Potrivit surselor, sunt cinci sectoare la Tribuna 2 Sold out până la această oră.

Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal AS FC Universitatea Cluj – CSA Steaua București astăzi, disputat în 7 aprilie 2022. Astfel, circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 18.30 – 22.00 pe Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, între str. George Coșbuc și str. Uzinei Electrice (când situaţia o impune), cu excepția CTP.

Suporterii Stelei vor să scrie istorie în „cartea” fotbalului românesc, Peluza SUD a închiriat un charter pentru deplasarea la Cluj. 

120 de suporteri din Peluza SUD vor face deplasarea pentru meciul cu U Cluj cu un charter pe care l-au închiriat special pentru această partidă. 

Comentarii Facebook