Se așteaptă un derby incendiar la Cluj. Jandarmii de la gruparea mobilă sunt deja pregătiți, provocare lansată de suporterii Stelei


Suporterii Universității Cluj încă nu au ajuns în Piața Muzeului, însă jandarmii de la gruparea mobilă sunt pregătiți. În această seară se așteaptă un derby incendiar pe Cluj Arena, „U” Cluj – CSA Steaua, duelul urmând a conta pentru runda a III-a a play-off-ului Ligii a 2-a. În sezonul regulat, clujenii s-au impus în fieful „militarilor” cu 1-0.

La meciul de astăzi, pe Cluj Arena sunt așteptați circa 10.000 de ultrași în tribune, până în 6 aprilie potrivit surselor, peste 6500 de bilete au fost vândute, însă mulți fani își achiziționează biletul chiar în ziua meciului. Alb-negrii nu au început așa cum și-ar fi dorit acest play-off, terminând nedecis, 0-0 și 2-2, disputele din deplasare cu Petrolul și Unirea Slobozia. Totuși, Șepcile Roșii pot profita din plin de partida dintre Petrolul Ploiești și AFC Hermannstadt, din play-off-ul eșalonului secund, care s-a terminat indecis, 0-0.

Scenariul sumbru de care se tem jandarmii este că suporterii celor două echipe se vor lua la bătaie. Înainte de meciul cu FC Universitatea Cluj, ultrașii de la peluza SUD Steaua au publicat deja și un mesaj provocator pe pagina de Facebook a galeriei: „Nicio șapcă roşie. Unde sunt "băieții"?, au scris aceștia deasupra unei poze cu Cluj Arena. 

steaua.jpeg

Comentarii Facebook