Suporterii CFR l-au contestat pe Bastos: Merge in cluburi si joaca la pariuri! Vezi ce le-a raspuns brazilianul


Circa 40 de suporteri CFR Cluj au participat la antrenamentul echipei, de la ora 17.00, si au discutat cu jucatorii, cu antrenorul Ioan Andone si cu Iuliu muresan. Fanii i-au reprosat multe lui Rafael Bastos.

"Bastos trebuie sa fie mai activ pe teren si sa renunte la viata de noapte si la pariuri. Merge prin cluburi si are un comportament indolent", i-au reprosat suporterii.
 
Bastos le-a replicat fanilor ca face ce vrea. "E viata mea si fac ce vreau eu in timpul liber", a spus brazilianul. Antrenorul Ioan Andone a incercat sa dreaga busuiocul si a recunoscut ca jucatorul este indolent, dar ca "este un foarte bun fotbalist".

Suporterii au mai reprosat faptul ca la CFR Cluj sunt prea multe bisericute. "Sunt multe grupuri si asta afecteaza jocul. Portughezii sunt intr-o bisericuta si isi paseaza numai intre ei, iar romanii sunt minoritari. Nu este unitate de grup si asta se vede in teren. Trebuie sa isi revizuiasca atitudinea", au mai acuzat putinii fani ai CFR Cluj.

Singurul jucator care si-a pus cenusa in cap a fost portarul Beto, care a incasat in ultimele 3 meciuri 10 goluri. "Imi pare rau de cele intamplate si stau cu capul in pamant", a recunoscut portarul portughez.

Comentarii Facebook