”SuperDan”, la 700 de meciuri din postura de antrenor! Antrenorul CFR-ului nu s-a putut bucura: „Mi-aș fi dorit să sărbătoresc cu o victorie”


Duminică seara, la Craiova, Dan Petrescu a bifat meciul cu numărul 700 din cariera sa de antrenor, însă nu s-a putut bucura. Antrenorul a avut o reacție vehementă la adresa jucătorilor de pe banca de rezerve.

A fost meciul cu numărul 213 de pe banca CFR-ului, din totalul de 700.

Dan Petrescu și-a distrus jucătorii, după Universitatea Craiova – CFR Cluj! „Nu avem bancă de rezerve. Sunt în vacanță. Vom avea o discuție dură”.

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului de pe „Ion Oblemenco” și s-a arătat extrem de nemulțumit de modul în care rezervele sale au intrat în teren, considerând că acolo s-a făcut diferența. 

„Un meci foarte greu, știam că echipa mea nu va fi bine azi, atâtea probleme... Dacă înainte de meci spuneai că facem egal, aș fi fost mulțumit, dar când conduci cu 1-0. E o echipă foarte bună, cu o bancă extraordinară, uitați-vă la CV-ul lor și ce bine au intrat, la CFR Cluj în schimb...asta a făcut diferența. 

Am luat golul și am căzut imediat. Din păcate, toți care au intrat nu au adus nimic în plus, poate Hoban a adus ceva. Trebuie să ne mulțumim cu un punct, așa e în play-off. Trebuie să ne gândim la meciul din Cupă, e peste trei zile, după meciul cu FCSB, peste 7 zile, poate cei care au fost la națională nu vor juca cu Argeș. 

Cvek are un timing excelent, la antrenamente arată excelent, chiar dacă se simțea rău înainte de meci. Cred că Cristi a dat un assist și pentru el sau Yuri. În România liniile sunt cum vrem noi, mi s-a anulat golul lui Maglica, azi au validat golul Craiovei. 

Am făcut 700 de meciuri, am făcut atâtea în toată lumea, cred că și 300 de meciuri amicale, am ajuns la 1000, normal că am stres, nervi, nu știu care antrenor din România va mai face atâtea, mi-aș fi dorit să sărbătoresc cu o victorie. La schimbări, cine aduce schimbări cum a adus Craiova azi, cum au făcut ieri Farul și Rapid. 100% nu avem bancă, unii dintre ei s-au relaxat, par în vacanță, vom avea o discuție mai dură cu foarte mulți jucători, nu se poate să intri așa în teren, mai bine bag tineri care dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.  

În urma remiei de Duminică, CFR Cluj a ajuns la 34 de puncte și rămâne pe locul doi, la două puncte distanță de liderul Farul, care a remizat cu Rapid, tot 1-1.


Comentarii Facebook