Egal cu emoții pentru CFR Cluj în partida de la Craiova. Oltenii au lovit bara în prelungiri


Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat Duminică seara, 2 aprilie, în cel mai important meci al etapei a doua din play-off-ul Superligii de fotbal.

Campioana a reușit deschiderea scorului prin Lovro Cvek (69), cu o lovitură de cap, după o aruncare de la margine. Universitatea a reușit egalarea la doar 3 minute după golul CFR-ului, prin bosniacul Elvir Koljic (72), la patru minute de la intrarea sa pe teren. 

Gazdele au cerut penalty la un duel în careu între Claudiu Petrila și Basilio Ndong, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat lovitura de pedeapsă și nici arbitrajul video nu a semnalat ceva.

Universitatea a reușit să domine clar finalul partidei și a trecut pe lângă golul victoriei. Portarul Simone Scuffet a respins șutul lui Alexandru Cîmpanu (85), din marginea careului, același Scuffet a reușit să salveze formația lui Dan Petrescu la torpila trimisă de Gjoko Zajkov de la aproape 30 de metri (90+1), iar Raul Silva a reluat din voleu în bară din marginea careului (90+1).

Ambele formații au început campania play-off-ului cu câte două egaluri. Universitatea rămâne neînvinsă de cinci etape (3 victorii, 2 egaluri), în timp ce CFR e neînvinsă de șapte runde (4 victorii, 3 egaluri).

Dan Petrescu a fost s-a arătat total dezamăgit în reacția imediată după partidă: „Nu avem bancă de rezerve. Sunt în vacanță. Vom avea o discuție dură” - a declarat tacticianul, care a ajuns, după meciul din această Duminică, la 700 de meciuri din postura de antrenor.

Comentarii Facebook