”Sunt penibili. Ce discutăm?” Replica finanțatorului Universității Craiova pentru cei de la CFR Cluj


Formația din Gruia s-a declarat nemulțumită de deciziile de arbitraj ale arbitrului Istvan Kovacs, din partida remizată cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a venit cu replica pentru ardeleni.

”Sunt penibili. Dacă ei acuză arbitrajul, din punctul meu de vedere, cu toate că au fost discuții vizavi de acea fază cu Ndong, eu zic că arbitrajul lui Istvan Kovacs de aseară a fost imperial.

Ți-am spus. Sunt penibili. Ce discutăm? Dacă ei acuză liniile trase, au o problemă. Să se uite dacă vor la poziția umărului lui Andrei Ivan, care oricum nu joacă mingea și uitați-vă la Manchester United cu City care e o fază aproape identică. Ivan nu atinge mingea, dar să se uite la umărul lui Ivan în raport cu piciorul său. Ca să compare mere cu mere.

După care se uită la piciorul lui Ivan și compară cu al fundașului de la CFR Cluj și atunci avem răspunsurile. Iluziile optice sunt iluzii optice. Ele trebuie să existe într-un fel sau în celălalt.

Dar să acuzi în acest moment, deja au trecut la alt nivel (n.r. Cristi Balaj). Îl salutăm, îmi retrag cuvântul penibil, dar eu zic că au luat-o pe cărări greșite”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Cristian Balaj s-a declarat nemulțumit de sistemul VAR

Președintele ‘feroviarilor’ s-a declarat nemulțumit de deciziile luate în camera VAR la meciul cu Universitatea Craiova.

”Habar nu am ce chinezărie am achiziționat! La Maglica, etapa trecută alegem să tragem linia pe la umăr sau pe la cot și aici pe la ghete.

Unde este uniformitatea, lăsând la o parte că nu suntem în stare cu acest sistem să tragem o proiecție și să stabilim dacă umărul este mai în față decât gheata. Din punctul meu de vedere, au eșuat și sunt profund dezamăgit.

Nu au credibilitate în fața mea și au demonstrat că este eronat și se judecă greșit. Nu dau vina pe arbitrii pentru că nu sunt sprijiniți suficient. Se bazează pe o aplicație care dă erori imense. Nu înțeleg cum UEFA a putut să accepte”, a declarat președintele celor de la CFR Cluj.

Comentarii Facebook