Șumudică REGRETĂ că a venit la U Cluj: ”M-am grăbit şi am greşit! Numai suporterii sunt minunați. Condiţiile sunt de Divizia C”

 

Marius Șumudică, antrenorul U Cluj, a anunțat că regretă că a venit la U Cluj pentru că i s-a promis ceva și a găsit altceva. 

 

Marius Şumudică a condus U Cluj în duelul cu Rapid, pierdut de ”studenți” cu 2-1. La final, antrenorul a anunțat că situația este critică: jucătorii sunt neplătiți de 5 luni, iar condițiile sunt de Divizia C.

 

Trebuie să am şi eu o întâlnire cu actualii acţionari. Sunt probleme mari la echipă. În afară de suporteri care sunt minunaţi, în rest sunt condiţii de Divizia C. Lucrurile nu decurg aşa cum ar trebui. E o problemă că am semnat al doilea contract într-un an şi nu aş putea să mai antrenez o altă echiă din Liga I în acest sezon. Sunt într-o postură delicată, trăim din mila suporterilor, a celor care iubesc pe U Cluj.

 

Suporterii m-au sprijinit de la început, nu pot să mă fac de ruşine. O să joc la Petrolul, echipă patronată de Florian Walter. M-am grăbit şi am greşit. Mi s-au promis foarte multe lucruri şi nu s-a întâmplat nimic”, a spus Mrius Şumudică la Sport.ro.

 

Șumudică vrea garanții sau PLEACĂ de la U Cluj: Nu avem nici ce mânca

 

Unul dintre frații Bultoc, Călin, a ajuns numai marți la Cluj-Napoca, deși inițial s-a spus că va fi în tribună la meciul cu Rapid. Călin Bultoc s-a întâlnit cu Emil Boc, marți dimieața, iar apoi s-ar fi întâlnit cu antrenorul Șumudică și cu jucătorii.

 

Călin Bultoc a fost în vizită la Emil Boc. SURSE: Contractul nu e semnat

Comentarii Facebook