Călin Bultoc: ”Nu știu dacă preiau U Cluj. În fotbal se pierd bani”

 

Călin Bultoc, unul dintre frații care dețin ”Meridian Auto” și despre care se spune că ar prelua U Cluj, a făcut o declarație care aruncă totul în ceață. 

 

Călin Bultoc a precizat că i s-a spus încă din primăvară să preia U Cluj. ”Mi s-a propus preluarea Universităţii Cluj încă din primăvară, dar nu am ajuns la stadiul de negocieri. Nu înţeleg cum de au apărut astfel de speculaţii acum, din moment ce nu a existat decât o ofertă. În acest moment, singura certitudine este că mi s-a propus să preiau clubul, alte date certe nu există. Nu am semnat absolut nimic! Ştiu că s-au purtat negocieri cu mai multe companii, societatea mea fiind doar una dintre cele cărora li s-a oferit clubul”, a spus Călin Bultoc, citat de Adevărul.ro.

 

Omul de afaceri susține că nu este pasionat de fotbal, un sport în care se pierd prea mulți bani. ”Nu ştiu dacă voi merge la Cluj, este o decizie grea de luat, pentru că în fotbal se pierd foarte mulţi bani şi capital de imagine. Nu sunt microbist, nu mă pasionează fenomenul, iar singura mea legătura cu lumea fotbalului a fost că până în anii ‘90 am fost arbitru. Nu am făcut performanţă, m-am oprit la nivel judeţean”, a mai spus Călin Bultoc

 

Antrenorul U Cluj, Marius Șumudică, cel care a negociat cu Călin Bultoc prin telefon, dar a semnat contractul cu Ioan Mărginean, omul lui Florian Walter, se simte acum mințit și vrea să plece de la echipă.

 

Șumudică REGRETĂ că a venit la U Cluj: ”M-am grăbit şi am greşit! Numai suporterii sunt minunați. Condiţiile sunt de Divizia C”

Comentarii Facebook