Mircea Lucescu desființează fotbalul românesc

 

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat că nici el și nici fiul său, Răzvan, nu vor mai antrena niciodată în România din cauza presiunilor şi a linşajului mediatic.

 

”Răzvan nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc şi nu l-aş sfătui să se mai întoarcă. A luat deja această decizie. Putea să fie altă decizie, după presiunea la care a fost supus, după acel linşaj mediatic împotriva lui? Are familie, el trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. A fost ceva incredibil. Nu ştiu de unde a plecat, nu ştiu cum s-a întâmplat. După 1-1 cu Franţa la Paris, avea nevoie de sprijinul oamenilor din jurul lor. Când mai avea zece zile până la meciul cu Bosnia a luat decizia, pe un fond de adversitate foarte mare. Eu l-aş sfătui să nu se mai întoarcă”, a spus Mircea Lucescu, la Digi Sport.

 

Lucescu a mai precizat că nici el nu va mai antrena în România. ”Poate nu ştiţi câţi ani am eu. Mă vedeţi pe mine să mai întorc în fotbalul românesc, să merg în provincie şi să mă înjure şi să mă scuipe? Din păcate asta este atmosfera din jurul fotbalului românesc, de incultură”, a precizat cel mai bun antrenor român al momentului.

Comentarii Facebook