Șumudică obosit la conferința de presă: Dacă veneam fresh, fardat, gelat, probabil m-aș fi odihnit


Marius Șumudică a vorbit la conferința de presă dinainte de partida cu Farul Constanța, de vineri, 13 august, despre șansele echipei de a ajunge în Europa League.  

Ne așteaptă infernul (cu Steaua Roșie)! Nu cred că îl putem numi un play-off de Europa League. Pentru mine este un play-off de Champions League în condițiile în care întâlnim Steaua Roșie. Steaua Roșie, în ultimii doi ani, a fost în grupele Champions League, Steaua Roșie i-a chinuit pe Milan până în minutul 90. E o echipă cu zece internaționali, o echipă foarte puternică, la fel ca Young Boys. O să vedeți unde va ajunge Young Boys. Iar Steaua Roșie este o echipă de Champions League. Ce putem spune.

Trebuie să ne pregătim, să nu mergem cu capul plecat, să dăm tot ce e mai bun. Dacă ne vom ridica la nivelul lor, vom pune și noi probleme”, a declarat Marius Șumudică.

Acesta a spus că este obosit programul încărcat.

Dacă sunt obosit înseamnă că nu m-am odihnit. Dacă veneam fresh, fardat, gelat, probabil m-aș fi odihnit. Nu, nu am reușit să mă odihnesc. Asta nu înseamnă că nu voi fi concentrat și nu voi fi același Șumudică. Totuși, am realizat ceva aici și mă gândesc la câțiva jucători.

Petrila crește de la zi la zi, are trei goluri marcate și care sper ca mâine să joace bune, Manea care a jucat foarte bine și sunt foarte mulțumit de el. Sunt și nemulțumit de unii jucători care trebuie să se trezească și să înțeleagă că trebuie să dea mai mult pentru că pot”, a mai spus Șumudică.

Comentarii Facebook