Șumudică, mesaj dur către foștii antrenori de la CFR Cluj: „S-au pierdut niște ani! Dar va crește cu Șumudică”


Antrenorul a fost întrebat de un posibil interes al turcilor de la Galatasaray pentru Petrila și l-a lăudat pe jucătorul de 20 de ani, despre care a spus că trebuie să joace mai mult la echipa din Gruia.

Petrila a jucat cu contuzie la coaste. Când tușești sau râzi ai niște dureri incredibile. Nu se poate trata, nu ai cum. Îl felicit.

Dacă turcii se vor interesa, cu siguranță mă vor suna. Eu am o relație bună cu Fatih Terim, vorbeam în timpul campionatului din Turcia. El este un nume extraordinar de mare în Turcia. Dacă s-ar interesa de un jucător de la CFR Cluj, m-ar suna.

Petrila este un jucător în ascensiune, un jucător care a făcut un efort incredibil, a jucat cu injecții. Este unul dintre copiii care suferă pentru club, iar acest copil trebuie sprjinit din toate punctele de vedere. Iar primul sprijin pe care îl are este din parte antrenorului Șumudică.

De altfel, cred că acest copil a pierdut niște ani! Cred că acest copil trebuia evaluat și trebuia forțat de mai mult timp. Acum era la alt nivel. Eu voi încercat să fac acest lucru. 

Cu siguranță, așa cum v-am promis, Petrila va crește enorm cu Șumudică. Încerc să-l ajut pe acest copil, care are un suflet pur și extraordinar de curat, care face orice pentru a-și îmbunătăți jocul”, a declarat Șumudică la conferința de presă.

Claudiu Petrila, pariul lui Marius Șumudică

Petrila a ajuns la juniorii lui CFR Cluj în vara lui 2017, de la juniorii celor de la FC Bihor. Până în acest moment a strâns 37 de partide pentru clujeni, marcând de patru ori. 

În sezonul trecut, Petrila a fost împrumutat la Sepsi, iar înainte de acest sezon a revenit la clujeni, fiind un jucător important pentru planurile lui Șumudică.  A bifat, în acest sezon, nouă meciuri și două goluri. 

La echipa din Gruia, Petrila a evoluat sub comanda lui Toni Conceicao, Alin Minteuan și Dan Petrescu.


Comentarii Facebook