Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher


Jean Todt, unul dintre oamenii apropiați de familia lui Michael Schumacher, a oferit detalii despre starea fostului mare campion. 

Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui", a spus Jean Todt, pentru Bild, citat de Gazzetta dello Sport.

Jean Todt a fost director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat 5 din cele 7 titluri mondiale din carieră.

Presa din Marea Britanie a scris să Michael Schumacher poate sta într-un scaun cu rotile, dar încă nu poate să vorbească normal.

Săptămânal tratamentul lui Michael Schumacher costa 191.000 de euro, adică circa 10 milioane de euro pe an, iar soția lui a scos la vânzare vila din Gland, Elveția, estimată la 60 de milioane de euro. 

Familia marelui campion a vândut un avion privat în schimbul a 35 de milioane de euro, o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro, iar acum urmează vila din Elveția, unde fostul pilot a stat după accidentul din 2013, suferit în stațiunea Meribel, din Alpii francezi.

Comentarii Facebook